Tilitoimisto Helsinki

Tiliala Oy on vuonna 1991 perustettu kirjanpitoon ja muihin taloushallinnon palveluihin erikoistunut, vahvan ammattitaidon omaava tilitoimisto Helsingissä. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta takaa sinulle aina luotettavan palvelun.

Laadukkaat kirjanpidon ja muut tilitoimiston palvelut

Toimialueenamme on Uudenmaan alue ja etenkin Helsinki. Tarjoamme monipuoliset ja täydet tilitoimiston palvelut kaikkiin eri tarpeisiin. Asiakkaanamme voit olla varma siitä, että kaikki tilitoimiston arkeen kuuluvat tehtävät, kuten kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, palkanlaskentaan ja taloushallintoon liittyvät asiat järjestyvät aina samassa toimistossa asioidessa.

Ihmisläheinen tilitoimisto Helsingissä

Olemme tilitoimisto, joka panostaa toiminnassaan ihmisläheisyyteen ja palvelun korkeaan laatuun. Haluamme tehdä kirjanpidosta ja muista tilitoimiston palveluista mahdollisimman helposti lähestyttäviä. Toimistollemme saa tulla käymään aina kun olemme paikalla, ovi on kyllä auki. Toimistomme on useimmiten auki klo 7-17 arkipäivisin, joten saat palvelua tarvittaessa heti aamulla tai iltapäivällä vielä virka-aikojen jälkeen.

Monipuolisen palveluvalikoiman ja pitkän kokemuksemme myötä pystymme auttamaan teitä vaikeissakin kirjanpidollisissa tai taloushallinnollisissa pulmissa. Tule siis rohkeasti käymään toimistollamme!

Tutustu palveluihimme

Kirjanpito – Osaavaa ja varmaa kirjanpitoa
Palkanlaskenta – Palkat oikeaan aikaan ja oikean suuruisina
Tilinpäätökset – Tarkkuudella ja huolellisuudella

Tilitoimistomme palvelee näillä paikkakunnilla

Helsingin Sörnäisissä sijaitsevaan toimistoomme on helppo tulla lähialueilta. Palvelemme sähköisen taloushallinnon avulla asiakkaitamme myös muualla Suomessa.

VantaaTikkurilaEspooKlauk­kalaNurmi­järvi,
SörnäinenJärvenpääKeravaKirkko­nummi

Ota meihin yhteyttä

Pyydä meiltä tarjousta >